Archief 2009

 

 

                    Site francais |

MenuArchief 2009

9 oktober 2009: Antwoord op de vragen van de syndicale delegatie

Beste kameraden, vrienden en collega's,

Hieronder vinden jullie het antwoord van de directie op onze vragen die jullie allemaal thuis hebben ontvangen.

Hier het antwoord van de directie(PDF)

Voor de ploeg van de roltrappen te Brussel zal er een werkgroep samenkomen om over de werkomstandigheden te praten en om een oplossing te vinden voor dit onderwerp.

In geval van verdere vragen kunnen jullie steeds terecht bij één van onze afgevaardigden of op onze groep op "Facebook".

Vriendelijke groeten,
Het ABVV-team van Otis

 

9 september 2009: Safety award

Vanaf heden zal Otis geen rekening meer houden met de verkeersboetes voor het behalen van een veiligheidscadeau. Het ABVV was steeds van mening dat de mensen die een verkeersovertreding begaan al financieel gestraft worden en niet nog eens door Otis moeten gestraft worden. Wij zijn dan ook heel blij dat deze criteria door het initiatief van het comité is weggevallen .

Vriendelijke groeten,
Het ABVV-team van Otis

31 juli 2009: Mexicaanse griep

Beste kameraden, vrienden en collega’s,

Via onderstaande link vinden jullie meer informatie betreffende de “Mexicaanse” griep. U vind hier alvast een schat aan informatie en een lijst met veelgestelde vragen.(>FAQ A/HN1)

http://www.influenza.be/

Wij hopen u hiermee te hebben geholpen rond dit onderwerp.

Vriendelijke groeten,
Het ABVV-team van Otis

19 juli 2009: ABVV Otis op Facebook

Beste kameraden, vrienden en collega’s,

Sinds vandaag kunnen jullie ons terugvinden op “facebook”. Dit om jullie nog beter te informeren en jullie de mogelijkheid te geven
om onder collega’s te discuteren en jullie mening te geven over bepaalde onderwerpen.
Hier vinden jullie de link om lid te worden van deze groep.(u moet ingeschreven zijn op facebook)

In geval van problemen kunnen jullie steeds contact opnemen met Christophe Lanckmans, die beheerder is van deze groep.

Mvg,
Het ABVV team van Otis

9 maart 2009: Actie " Halt aan 30 jaar ultraliberalisme!"

Vandaag hebben uw abvv-vertegenwoordigers deelgenomen aan de actie “halt aan 30jaar ultraliberalisme”. Het doel van deze actie was om een economie in dienst van werknemers en samenleving te vragen, dit keer met volle inspraak van de werknemers. Wij hebben betaald, wij willen onze zeg! De foto’s vinden jullie hiernaast.

Om het pamflet te laden… (pdf-bestand)

Deze maand bestaat onze website 1jaar.

We wensen de massale bezoekers te bedanken voor de interesse en de steun die we kregen bij het, als eerste vakbond van een liftenfirma, uit de grond stampen van deze website. De website, die onder initiatief van onze kameraad Christophe Lanckmans, in februari 2008 het licht zag was al snel een doorn in het oog van de directie. We herinneren ons allemaal nog de reactie van de vorige directie. Hun vrees was ons doel: de mensen duidelijk informeren over het reilen en zeilen van de firma. En het aantal bezoekers, met een maandelijks gemiddelde van 750, geven ons een bewijs dat het nodig was om dit te doen. Na elke vergadering merken we ook dat er meer naar onze website wordt gekeken. Onder deze bezoekers tellen we ook veel buitenlanders: Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Amerika tot zelfs Japan en Israël. Bedankt aan iedereen en we blijven jullie verder informeren via deze manier.

 

 

 

Foto's